Årsstämma och inspirationsföreläsning om digital synlighet

Den 24 april bjuder Leader Sjuhärads styrelse in till årsmöte samt inspirationsföreläsningen Öka din synlighet - utnyttja Google till din fördel!

Den 24 april bjuder Leader Sjuhärads styrelse in till årsmöte. Kvällen inleds med en inspirerande föreläsning med Christoffer Steverin från Digital Effekt, se nedan. Alla är varmt välkomna att delta under hela kvällen, men för att ha rösträtt under årsmötet ska du vara medlem i föreningen.

Dag och tid: onsdag 24 april klockan 18.00

Plats:
Lustigkulle, Kalvängsvägen 3 i Tranemo.

Agenda:

18.00 Föreläsning: Öka din synlighet – nyttja Google till din fördel!
19.00 Vi bjuder på Lustigkulles tomatsoppa med bröd samt kaffe och kaka.
20.00 Årsmötesförhandlingarna startar.

Det finns ett begränsat antal platser i lokalen. Anmäl dig därför redan idag.

Anmäl dig här!

Årsmöteshandlingar

Dagordning 
Verksamhetsberättelse 2023
Årsredovisning 2023
Revisionsberättelse 2023
Valberedningens förslag – arvoden
Valberedningens förslag – ledamöter
Inkommen motion

Öka din synlighet – nyttja Google till din fördel!

Visste du att nio av tio köpresor börjar med en googling? Är du inte med i resultattoppen så är du inte valbar och du förlorar möjliga kunder. Välkommen till en föreläsning där Christoffer Steverin, från Digital effekt, bjuder på tips och råd kring hur du kan påverka din synlighet och ditt ansikte utåt. Helt enkelt – hur det funkar på Google på riktigt. Du kan, bland annat, se fram emot att lära dig mer om SEO, Google business och hur du kan mäta och följa upp dina webbesökares beteende. Likaså att få insikter kring vikten av att skapa en känsla hos din målgrupp – för det är just en känsla som leder till kontakt, beställning och köp.

Efter föreläsningen erbjuds tomatsoppa, bröd samt kaffe och kaka. Föreläsningen arrangeras i samband med vårt årsmöte och alla är välkomna – du väljer själv om du vill delta även på årsmötesförhandlingarna som tar vid klockan 20.00.